U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wie de mensen zijn achter Mind Your Step. Hieronder vind u de profielen van onze hoofdrolspelers:

 

Jeroen van der Hoeven

 

Jeroen is een sterk betrokken adviseur die zich voornamelijk bezig houdt met managementsystemen, audits en veiligheidskundige zaken. Hij heeft diverse opleidingen afgerond waaronder technische bedrijfskunde, veiligheidskunde, logistiek en Lead auditor ISO 9001 + 14001.

Voor zijn werk met managementsystemen heeft hij zich vooral extra ontwikkeld op het gebied van ontwerpbeheersing en kwaliteitsplanning, zo zie je Jeroen regelmatig langs grote infraprojecten schuifelen alwaar hij als KAM adviseur nauw betrokken is bij zeer grote maar ook relatief kleine Design & Construct / UAV-gc projecten. Zoals op de projecten Holendrecht - Maarssen (A2), Gouda - Oudenrijn (A12), Oudenrijn - Everdingen (A2) en de Westfrisiaweg (N23). 

  

Bernard Rodenburg

Bernard heeft opleidingen afgerond in de veiligheidskunde, logistiek & economie en technische bedrijfskunde. Hij is vooral actief als adviseur voor het MKB op het gebied van veiligheidskunde, managementsystemen en audits en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. In deze tijd heeft hij vele duurzame relaties met diverse klanten in verschillende branches opgebouwd.

Om zijn kwalificaties up-to-date te houden heeft hij extra opleidingen en trainingen gevolgd zoals Lead auditor ISO 9001 & 14001, ISO 14064, SC-570 de DLP. 

Bernard heeft in 2008 zijn studie Hogere Veiligheidskunde afgerond. Zijn scriptie over de toepassing van het RDA-model & (on)veilig gedrag biedt nieuwe inzichten in het gedrag van individuen en organisaties in relatie tot veiligheid.

 

 

Harry Oude Wolbers

Harry is een zeer ervaren en creatieve trainer, coach en ontwikkelaar op  het gebied van gedrag. Sinds 1992 is hij actief met het ontwikkelen van verschillende modellen zoals Ilias en RDA waarbij psychologische algoritmes de basis vormen voor het bepalen van de huidige en gewenste situatie. 

 

Trainers, adviseurs en auditoren in ons netwerk

De dienstverlening van Mind Your Step is erop gericht om een ervaren en bekwame persoon in te zetten. In ons netwerk zijn zeer veel adviseurs, auditoren en trainers actief met een ruime ervaring en aantoonbare vakbekwaamheid. De in te zetten persoon zal niet alleen worden geselecteerd op basis van ervaring en vakbekwaamheid maar ook op basis van locatie: de auditor woont & werkt in dezelfde regio waar het project moet worden uitgevoerd. Immers, niemand is gebaat bij het maken van veel woon-werk kilometers.